Acrylnagels Breda

Acrylnagels laten zetten in Breda?

Wil je graag acrylnagels laten zetten bij onze nagelstudio nabij Breda? Dan ben je bij Future Nails, een van de betere nagelstudio’s in Breda en omstreken, aan het juiste adres. Future Nails is gevestigd in Terheijden, Noordelijk gelegen van Breda en is in zo’n 10 minuten te bereiken vanuit het centrum van Breda.

Contact

Acrylnagels laten zetten

Acrylnagels worden, net als gelnagels, gebruikt om natuurlijke nagels te verstevigen en te verlengen. Er wordt logischerwijs gewerkt met acryl. Dit is een mengsel van een poeder en een vloeistof wat vervolgens mooi hecht als een kneedbaar bolletje. Als nagelstyliste zorgen we ervoor dat je handen goed schoongemaakt worden, je nagelriemen worden teruggeduwd en vijlen we je nagels lichtjes voor we de acrylnagels gaan zetten. Als daarna de acryl voldoende opgedroogd is, worden je nagels gevijld en gepolijst of een gelpolish aangebracht in de kleur naar wens.

Langer genieten van Acrylnagels

Het grote voordeel van acrylnagels laten zetten in de regio Breda is dat acrylnagels zeer stevig zijn. Hierdoor zijn ze minder kwetsbaar dan de meeste andere nagels, waardoor je ze relatief lang kan dragen en er dus lang plezier van kunt hebben.

Kwaliteit & Aandacht

Onze klanten zullen zeker merken dat bij ons kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staat. Dit zie je onder andere terug in de allermooiste vormen en een prachtige afwerking. Het gevolg daarvan is dat nagels doorgaans wat langer blijven zitten.

Acrylnagels laten zetten in Breda?

Wil je graag een afspraak maken om acrylnagels te laten zetten in de regio Breda? Maak dan eenvoudig een afspraak via onze website.

Afspraak maken