FUTURE NAILS

Wat is Future Nails?

Future Nails is een gezellige en huiselijke Nagelsalon/opleidingscentrum waar iedereen zich thuis voelt. we bieden een breed scala aan nagelproducten en opleidingen voor nagelstylisten aan. Het bedrijf streeft naar hoogwaardige producten en professionele service om de nagelindustrie te transformeren. Naast onze producten bieden wij opleidingen en staan onze specialisten voor jou klaar in onze nagelsalon.

Ons Verhaal

Future nails is ontstaan in het jaar 2000 waar Wilma Peeters de eigenaresse alleen is gestart met alleen een nagelsalon. Ondertussen werken we alweer enkele jaren met extra personeel en hebben een gezellig sterk Team opgebouwd om al de vele aanvragen voor iedereen mooie nagels te verzorgen te kunnen voorzien.

Sinds 2015 verzorgen we Opleidingen tot nagelstyling en bieden we verschillende workshops aan om elke styliste verder te groeien in de nagelbranche.

Vanaf April 2022  hebben we een nieuwe Nail Brand “Your Future” op de markt gezet en word verkocht in onze winkel en webshop. In al deze jaren is ons bedrijf snel gegroeid als een begrip geworden in Terheijden/Breda en omstreken.

Hoe we jou helpen

Heb je interesse om jou nagels te laten verzorgen door een van onze collega’s? Maak dan via de knop een afspraak bij ons.

Wil jij zelf een nieuwe richting op gaan en een nieuwe opleiding gaan volgen tot nagelstyling. Vraag dan meer informatie aan of kijk eens op onze pagina Opleiding hiervoor!

Ben je geïnteresseerd in onze nagelproducten? Ben jij een gecertificeerde nagelstyliste of in opleiding? Maak snel een account aan om heerlijk te shoppen in onze webshop!

Webshop Opleidingen Onze salon

Waar kunnen we mee helpen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.