Gelnagels Breda

Gelnagels laten zetten in Breda

Wil je graag gelnagels laten zetten bij onze nagelstudio nabij Breda? Dan ben je bij Future Nails, een van de betere nagelstudio’s in Breda en omstreken, aan het juiste adres. Future Nails is gevestigd in Terheijden, Noordelijk gelegen van Breda en is in zo’n 10 minuten te bereiken vanuit het centrum van Breda.

Contact

Twee soorten gelnagels

Gelnagels zijn er overigens in twee verschillende soorten. De eerste variant is gel op je eigen nagels waarbij de eigen nagel versterkt wordt door het aanbrengen van gel. Je kunt deze naar eigen wens afwerken met een mooie, witte rand ook genoemd als French manicure . Het voordeel hiervan is dat dat je de nagel een compleet natuurlijke uitstraling mee kan geven. Een andere optie is om de nagel te verlengen met bijvoorbeeld een sjabloon of een tip en dat je het vervolgens volledig afwerkt met een laagje gel. Uiteraard is het bij beide opties goed mogelijk om de nagels te versieren met kleurtjes, printjes, etc.

Het voordeel van Gelnagels

Het voordeel van gelnagels zetten in de regio Breda is dat er dus talloze opties zijn om ze mooi te maken met kleuren en nail-art. Daarnaast zijn ze mooi glanzend en zien gelnagels er doorgaans heel natuurlijk uit. we zetten de gelnagels in onze nagelsalon in Terheijden (regio Breda) met de hoogst mogelijke zorg en aandacht.

Persoonlijke aandacht & Kwaliteit

Onze klanten zullen zeker merken dat bij ons kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staat. Dit zie je onder andere terug in de allermooiste vormen en een prachtige afwerking dit is te zien ook op onze social media kanalen FB en Instagram. Het gevolg daarvan is dat nagels doorgaans wat langer blijven zitten. Ook zal je versteld staan van het aantal kleuren waarmee we kunnen werken.

Gelnagels laten zetten in Breda?

Wil je graag een afspraak maken om gelnagels te laten zetten in de regio Breda? Maak dan eenvoudig een afspraak via onze website.

Afspraak maken