Wie zijn wij?

Hieronder zal ik me even voorstellen aan jullie!

Mijn naam is Wilma Peeters en  ben 50 jaar.
Ik ben nu sinds 2000 eigenaar van mijn bedrijf Future Nails dit is een Nagelsalon en bieden wij opleidingen tot nagelstylist aan en zijn distribiteur van het merk Lilly Nails. Future Nails is een Team van 3 nagelstylistes die allemaal opgeleid zijn tot Allround Nagelstylistes.

Ons werk is onze  passie en  grootste drijfveer. dit daagt ons elke dag en met elk nieuw project weer uit om beter te worden en meer te kunnen bereiken.

ik zelf ben altijd bezig om het uiterste uit mijn werk te halen en om nieuwe leuke dingen uit te werken voor mijn klanten en cursisten.  naast dit mooie vak dat ik mag uitvoeren bij mijn trouwe klanten heb ik een hobby om deel te nemen aan Nail competities, hier kan ik mijn creativiteit in kwijt wat mijn erg ligt. ik ben nu 3 jaar actief in deze wereld en aan verschillende wedstrijden mee gedaan en met succes! tot nu toe heb ik 20 bekers mogen winnen in verschillende categorieën waar ik erg trots op ben natuurlijk . Graag wil ik mijn passie en creativiteit delen met mijn klanten en cursisten.

We zien u graag  in onze gezellige salon.

Ik en mijn Team zijn gespecialiseerd in klanten blij maken met mooie verzorgde Nagels en handen .en zien in elk klant een enorme uitdaging en kunnen we onze passie overbrengen op jullie Nagels.
We werken voor 100% met sjablonen in onze salon 
Je kunt bij ons terecht voor acryl ,gel  Acryl /gel ,Rubberbase (Biab) in alle vormen en designs.
Ook allerlei verschillende kleuren acryl en verschillende soorten Nailart zijn mogelijk, dit kunt u altijd aangeven voor het maken van een afspraak i.v.m extra tijd in onze agenda.

De kracht van onze salon is de service aan onze klanten  dat we altijd zo snel mogelijk proberen klaar te staan voor als er problemen zijn, ze altijd contact kunnen opnemen (behalve op zon- of feestdagen), zodat we zo snel mogelijk een oplossing kunnen vinden.
Bij een nieuwe set nagels heeft de klant altijd 1 weken garantie in onze salon(mits ze zijn afgebeten)

Klanten  kunnen altijd tijdens openingstijden binnen lopen (naast mijn huis over de oprit door de grote poort).
Achter ons huis is de Nagelsalon, opleiding centrum en Nagelgroothandel in een daarvoor speciaal gemaakte gebouw.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen lees ik alle vakbladen, volg ik trainingen in binnen en buiten land en bezoek ik zo vaak mogelijk een beautybeurzen.