Nagelstudio Breda

Nagelstudio in Breda?

Op zoek naar een goede en zeer ervaren nagelstudio in de omgeving van Breda? Dan ben je bij Future Nails, een van de betere nagelstudio’s in Breda en omstreken, aan het juiste adres. Future Nails is gevestigd in Terheijden, Noordelijk gelegen van Breda en is in zo’n 10 minuten te bereiken vanuit het centrum van Breda.

Contact

Since the 2000s

Mijn naam is Wilma Peeters en sinds het jaar 2000 ben ik trotse eigenaar van mijn eigen nagelsalon in Terheijden. Ons team ziet je natuurlijk graag in onze nagelsalon voor een behandeling, maar je kunt bij ons ook terecht voor een opleiding tot nagelstylist. Zowel mijn collega’s als ik zijn opgeleid tot allround nagelstyliste en maken klanten graag blij met zeer mooie en verzorgde nagels en
handen.

Betrouwbare nagelstudio in Breda?

Als je op zoek bent naar een goede en betrouwbare nagelsalon voor de verzorging of het herstel van je nagels, dan ben je bij onze nagelstudio Future Nails aan het juiste adres. Ook als je zoekende bent naar een nieuwe of andere nagelstudio in de buurt van Breda voor het plaatsen van nieuwe nagels, zoals acryl, gel en Invicta.

Ervaren & persoonlijk

Nogmaals, ons team is ontzettend ervaren en onze nagelstudio in
Terheijden, regio Breda, biedt talloze voordelen als het gaat om kwaliteit, uitstekende service en een persoonlijke aanpak. Ook kun je in onze nagelstudio terecht voor het plaatsen of onderhouden van kunstnagels.

Afspraak maken

Onze nagelstudio in Breda bezoeken?

Wil je graag een afspraak maken in de regio Breda? Maak dan eenvoudig een afspraak via onze website.

Afspraak maken

Nagelstyliste Breda

Bij mij als nagelstyliste in de regio van Breda is het mogelijk om vooraf informatie in te winnen of nieuwe ideeën op te doen voor je nagels. Als je zelf al een goed beeld hebt van je persoonlijke wensen en behoeften, dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem. Onze nagelstylistes zetten onder andere gelnagels, acrylnagels, Invicta nagels (acryl/gel) . Ben je een echte nagelbijter of wil je mooie nagels voor een feest of jou trouwdag? Ben je voor een behandeling bij ons als nagelstyliste
aan het juiste adres in Terheijden, nabij Breda.

Aandacht voor jou

Als nagelstyliste in de regio Breda, besteden we veel aandacht aan jouw nagel- en handverzorging. Naar onze mening ontzettend belangrijk, omdat het geven van een hand een belangrijke eerste indruk kan geven. Naast het dagelijks verzorgen van je handen is het ook heerlijk om ze zo nu en dan even extra te verwennen. Je handen en nagels mogen immers gezien worden, zeker op speciale dagen of aangelegenheden.

Uitstekende service

De belangrijkste kracht van onze nagelsalon is de uitstekende service die we bieden aan onze klanten. Zo staan we altijd snel klaar mochten er problemen voorkomen en kun je buiten zon- en feestdagen te allen tijde contact met ons opnemen. Bovendien bieden we op iedere nieuwe set nagels een garantie van 1 week (mits ze niet zijn afgebeten). Daarnaast kun je als bestaande klant altijd even binnen wandelen tijdens onze openingstijden.

Kom langs in onze nagelsalon in Breda

Ben je woonachtig in Breda of omgeving (Terheijden, Breda, Bavel, Ulvenhout, Dorst, Teteringen of Made) en wil je graag je nagels laten doen in een goede nagelsalon in de regio van Breda? Dan ben je bij Future Nails aan het juiste adres. Onze nagelsalon is gunstig gelegen in Terheijden, namelijk in de Hoofdstraat. Vanaf het centrum in Breda ben je in zo’n 10 minuten bij onze nagelsalon. In onze nagelsalon wordt je persoonlijk ontvangen in een gezellige en huiselijke sfeer.

Afspraak maken