Opleiding nagelstyliste:
Allround (17 daags)

Je leert tijdens deze opleiding werken met 3 van de producten Acryl,Gel of Your Gel (PolyGel)

Hieronder volgt specifieke informatie over de allround opleiding Nagelstyliste van 17 Dagen. Dit is dus een opleiding waar je met 3 systemen leert werken.

Doelstelling Basis opleiding Nagelstyliste

Na de Allround opleiding Nagelstyliste (17 daags) succesvol te hebben afgerond
beschik je over:

  • Basis theoretische kennis van de nagel anatomie ( Deze word online thuis gevolgd in eigen tijd. De lessen zijn in het Engels met nederlandse ondertitel en erg goed te volgen )
  • Basis vaardigheden geleerd om nagels te verlengen met tips en sjablonen en verschillende vormen nagels.
  • Basis vaardigheden geleerd om nagels mooi te modelleren en een Nabehandeling en probleem nagels te behandelen
  • Manicure & Gelpolish /Rubberbase plaatsen op de natuurlijke nagel.

Na deze uitgebreide opleiding beheers je een Basis en uitgebreide kennis aan vaardigheden. Hiermee ben je in staat mooie nagels te zetten en in de praktijk ervaring op te doen zodat je steeds beter en sneller nagels kunt zetten.

inschrijven

Les inhoud

  • Gedeelte theorie. ( Het meeste en belangrijkste doe je thuis Online en word gevolgd door je docente en besproken tijdens de les )
  • Demo’s van de docente
  • Dan ga je met je model zelf aan het werk onder begeleiding van de Docente.
  • Je ontvangt samen met je werk pakket een stappenplannen en je word toegevoegd in een huiswerk App voor extra ondersteuning.

Voor de meeste lessen is het noodzakelijk een model te hebben om op te kunnen werken. Het is aan te raden om een oefenhand aan te schaffen voor eventueel oefenen of bij afmelding van je model. Dit zit niet bij het werkpakket inbegrepen.

Vragen? We helpen graag

Contact

Studiebelasting opleiding Nagelstyliste

Naast de lessen van 5 uur elk, wordt verwacht dat de student zelfstandig ongeveer 5 uur oefent thuis per week. Er kunnen lessen Tijdens vakanties uitvallen dit word vooraf aangegeven of een ander oplossing voor gezocht.
Eerst dien je alle lessen(ook online Theorie ) te hebben gevolgd om het theorie en praktijk Examen te mogen doen. Heb je een les gemist? Dan spreek je in overleg af wanneer je de les gaat inhalen.
LET OP!! Dit geld voor 1 les!
Mocht je meerdere lessen uitvallen of willen verzetten kunnen wij hier niet mee akkoord gaan I.V.M Planning van de lessen en komen de lessen te vervallen.
Examen Basis opleiding Nagelstyliste ( 2 x per jaar Voorjaar & Najaar Datum word doorgegeven door Future Nails)
inschrijven

Het behalen van het certificaat

Nadat je het Examen Theorie & Praktijk met een voldoende afrondt ontvang je het certificaat van Future Nails. Bij een onvoldoende resultaat wordt een herkansing aangeboden tegen extra kosten (€50,-). Ook is er een mogelijkheid om een diploma te behalen via TCI daar zitten wel extra kosten aan van €125.00 (In huren van Derde) Dit loopt alleen via Future Nails.

Een opleiding voor jou

We willen jou de kans bieden je te ontwikkelen hoe jij dat wil, hierom bieden we je de keuze om te werken met Acryl, Gel of Poly gel. Waar wil jij je in specialiseren?

Opleidingskosten

De totale kosten voor deze 17 lessen en de eindtoets bedragen €1375,- (BTW-vrij).(zonder werk pakket)Bij reservering te voldoen of een aanbetaling van 50 % . Dit is exclusief producten en materialen. Het is eventueel mogelijk in 10 termijnen van €137,50 (BTW-vrij) te betalen, per les, vooraf aan elke les. of bespreken dat dit per bank word overgemaakt in 5 termijnen van €275,00

Mocht u in termijnen betalen word er een contract getekend voor deze termijn betalingen

inschrijven

Kosten werkmateriaal

Om deel te nemen aan deze nagelstyling opleiding, heb je een
werkpakket met materialen en producten nodig. Deze horen bij de opleiding afgenomen te worden .

Let op: voor productpakketten geldt 21% BTW. Dit zit al bij het totaal bedrag bij gerekend.

Zie prijslijst van de opleidingen en werkpakketten.

Opleiding afgerond en wil je nog verder groeien?

Heb je de Acryl Opleiding gedaan en wil je daarna Gel of Your Gel leren? Of omgekeerd? Dan kunnen we in overleg een vervolg traject en werkpakket afstemmen.

Misschien wil je na het volgen van een Nagelstyliste Opleiding je skills nog verder perfectioneren.
Of wil je nieuwe technieken leren. Kijk dan bij onze (privé) trainingen of andere leuke en leerzameworkshops op www.futurenails.nl en boek een training na keuze of neem contact op

Contact

Alround opleiding nagelstyliste volgen?

Wil jij de allround opleiding tot nagelstyliste volgen? Schrijf je dan snel in via onze aanmeldmodule. Zorg dat je hier ook duidelijk aangeeft of je met acryl, gel of polygel wilt werken. Zien we jou bij Future Nails?

inschrijven